INKOMENSBEHEER

INKOMENSBEHEER

atlas inkomensbeheer limburgOp vrijwillige basis worden alle financiële belangen behartigd. Alle inkomsten en betalingen verlopen dan via Atlas Bewindvoering. Samen wordt er een persoonlijk budgetplan opgesteld dat op uw situatie is afgestemd. Een budgetplan is een overzicht van inkomsten en uitgaven. Op basis van dit overzicht zullen alle vaste lasten betaald worden en ontvangt u leefgeld. Hierdoor kunnen en mogen in de vaste lasten geen nieuwe betalingsachterstanden c.q. schulden ontstaan. Indien mogelijk wordt er een bedrag opzij gezet om te reserveren. Doordat er wordt gewerkt met de nieuwste systemen heeft u altijd zicht op uw financiële situatie waar en wanneer u wilt.

Inkomensbeheer is een oplossing voor personen die geen financieel overzicht meer hebben of tijdelijk niet in staat bent om uw financiële belangen te behartigen. Ook ouderen, waarvan de kinderen op enige afstand wonen, kunnen gebruik hiervan maken. Ook ontvangt u geen financiële post meer thuis. Dit ontzorgt u gelijk in uw privésituatie.


BEWINDVOERING

Beschermingsbewind is een maatregel bedoeld voor meerderjarigen die door hun lichamelijke of geestelijke toestand of vanwege sociale omstandigheden, tijdelijk of blijvend niet in staat zijn hun financiële belangen te behartigen. Een bewindvoerder neemt deze taak over.

Lees meer…